Zoeken naar foto zijn

Uw zoekactie voor foto zijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Minnaar zoekt minnares
Hallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Sportieve knappe zuiderse jm met lekkere paal zkt geile discrete date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Sportieve knappe zuiderse jm met lekkere paal zkt geile discrete date.
Fake Doctor 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Doktersbezoek
Wie komt vandaag op consultatie? Geen echte dokter, maar wel in een echte dokterspraktijk ter beschikking met behandeltafel in verschillende standjes, ... 1m80, 76kg, 20cm, gebonden, discreet. Enkel reacties met foto.  

Doktersbezoek
gisteren
Mas 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Heerlijk verwennen
Welke spontane vrouw wil eens heerlijk verwend worden door sympathieke man. Uw eerst lekker laten genieten van een heerlijke massage om dan erna een stapje verder tegaan en u gewoon laten gaan. Meschien heb jij nog andere fantasie in gedachten. Laat gewoon weten. Stel u gerust even voor foto mag altijd. Geen platvoetse toestanden. Vrijgezel of gehuwd geen probleem. Spreek u dat aan graag mailtje met eventueel foto's. Wie weet op een mooi avontuur.  
gisteren
Bart 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Leuke dame gezocht
Goeimorgen dames, ben op zoek naar een leuke dame voor wederzijdse verwenning aan de Oostkust. Absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur dan gerust uw reactie eventueel met foto.  
gisteren
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
gisteren
jim 43 jaar Limburg - Zutendaal
Passie gezocht
Hallo, 43 jarige man, zoekt contact met dame, die ook passie mist in haar leven. Discreet van beide kanten aub. foto geen probleem natuurlijk, na me gecontacteerd te hebben.  
Thomas 24 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
24 jarige op zoek naar fun!
24 jaar - 1m90+ - Jonge kerel op zoek naar geil plezier, ik sta open voor veel! En sta vooral geil! Stuur mij een berichtje met jouw scenario en we zien wat mogelijk is! Stuur alvast ook een foto mee!  

24 jarige op zoek naar fun!
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
Goodlooking man 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Club bezoek
Welke sexy vrouw gaat ervrijdag mee naar een club? Meer info en foto na mail  

Club bezoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10